مواد اولیه :
برنج 500 گرم
شیره انگور یک پیمانه
طرز تهیه:
برنج را بیش از پنج ساعت خیس میکنیم. تابه را روی حرارت کم قرار میدهیم و وقتی داغ شد، برنج را بدون آب داخل آن
ریخته و به آرامی هم میزنیم تا برنج برشته شود. در ظرف دیگری شیره انگور را جوشانده، وقتی غلیظ شد (یعنی در دیگ مانند کف نمایان شد) در این حالت برنج را داخل آن ریخته، از روی اجاق برداشته و تا زمانی که داغ است هم میزنیم، بعد روی یک سینی روغن مالیده مخلوط را در آن میریزیم، سپس با گوشتکوب به آرامی کوبیده تا به هم بچسبند، پس از سرد و سفت شدن آن را برش میزنیم.