مواد لازم :
سینه مرغ یا فیله خلالی شده | 250 گرم |
اسفناج خرد شده | 500 گرم |
هویج خلالی شده | 300 گرم |
پیاز سرخ شده | نصف پیمانه |
ذرت | نصف پیمانه |
محلول زعفران | دو تا سه قاشق سوپخوری |
قـارچ خرد شده | 300 گرم |
برنج | چهار پیمانه |
نخودفرنگی و آبلیمو | به میزان لازم |
نمک، فلفل و ادویه | به میزان لازم |
طرز تهیه :
ابتدا پیاز سرخ شده را در تابهای ریخته و کمی روغن به آن اضافه میکنیم. خلال های مرغ را به آن افزوده کاملا تفت میدهیم. سپس هویج را اضافه کرده، با مواد مخلوط نموده، بعد اسفناج را افزوده و به تفت دادن ادامه میدهیم تا مواد پخته و نرم شوند.
در ظرف دیگری قارچ های خرد شده را به همراه کمی روغن و یک قاشق سوپخوری آبلیمو تفت داده تا آب قارچ کشیده شود. بعد قارچ ها را به همراه ذرت، نخودفرنگی، نمک، فلفل و ادویه به مواد اضافه کرده و مخلوط مینماییم. حالا حرارت را خاموش کرده، برنج را آبکش نموده و مواد را به همراه محلول زعفران لابه لای برنج ریخته و برنج را دم میگذاریم. بعد از 30 تا 40 دقیقه غذای ما آماده سرو میباشد.