طرز تهیه پلو پاکستانی را به عنوان یک غذای جدید و پرخاصیت بیاموزید و به برنامه غذای خود تنوع بیشتر ببخشید. پلوی پاکستانی یک غذای عالی برای افرادی که رژیم غذایی سبزیجات دارند بسیار مناسب است. در ادامه آکاایران طرز تهیه این پلوی لذیذ را برای شما آماده کرده است. پس با ما همراه باشید.
پلو پاکستانی,طرز تهیه پلو پاکستانی,طرز تهیه بریانی پلو پاکستانی,طرز تهیه پلو پاکستانی خوشمزه,آموزش پخت پلو پاکستانی,طرز پخت پلو پاکستانی,درست کردن پلو به روش پاکستانی,پلو بریانی پاکستانی,طرز درست کردن پلو پاکستانی
مواد لازم پلو پاکستانی:
برنج | 5 پیمانه |
نخود فرنگی | 250 گرم |
فلفل سیاه | نصف قاشق چایخوری |
پیاز | 2 عدد |
سیر | 2 حبه |
هل | 5 عدد |
هویج | 2 عدد |
گل کلم | 100 گرم |
دارچین، زرد چوبه و نمک و روغن | به میزان لازم |
طرز تهیه پلو پاکستانی:
مقداری روغن را در ماهیتابه بریزید و پیاز ها را رنده کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی شود. هویج را هم رنده و به پیاز در حال تفت اضافه کنید.
گل کلم را خرد و همراه نخود فرنگی به پیاز اضافه کنید و در نهایت نمک ، فلفل، زردچوبه، سیر له شده و پودر هل را به موادبیفزایید و خوب مخلوط نمایید.
سپس برنج را آبکش کنید. در صورت تمایل به داشتن ته دیگ، مقداری روغن ته قابلمه ریخته و از نان برای ته دیگ استفاده کنید. بعد با کفگیر مقداری برنج در قابلمه بریزید و از مواد تفت داده شده روی برنج ریخته و به همین ترتیب تمام برنج و مواد را لا به لای هم ریخته و در نهایت مقداری روغن و زرد چوبه را داغ کرده و روی برنج بریزید و آن را دم بگذارید.
بعد از 25 دقیقه پلو آماده شده را در دیس بکشید و با ترشی تند از اعضای خانواده پذیرایی کنید.
امیدواریم با تهیه این پلوی پاکستانی خوشمزه، لذت کافی را برده و لحظات خوشی را در کنار خانواده سپری کنید.
نـوش جان