پخش برنج کلات انصاری و پسران

پخش بهترین برنج های ایرانی از کلات و درگز

پخش برنج کلات انصاری و پسران

پخش بهترین برنج های ایرانی از کلات و درگز


طرز تهیه دوشاب برنج

مواد اولیه :
برنج 500 گرم
شیره انگور یک پیمانه

طرز تهیه:
برنج را بیش از پنج ساعت خیس می‌‌کنیم. تابه را روی حرارت کم قرار می‌دهیم و وقتی داغ شد، برنج را بدون آب داخل آن

ریخته و به آرامی هم می‌زنیم تا برنج برشته شود. در ظرف دیگری شیره انگور را جوشانده، وقتی غلیظ شد (یعنی در دیگ مانند کف نمایان شد) در این حالت برنج را داخل آن ریخته، از روی اجاق برداشته و تا زمانی که داغ است هم می‌زنیم، بعد روی یک سینی روغن مالیده مخلوط را در آن می‌ریزیم، سپس با گوشتکوب به آرامی کوبیده تا به هم بچسبند، پس از سرد و سفت شدن آن را برش می‌زنیم.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی