بازرگانی قاصدک های زرین خراسان

پخش بهترین برنج های ایرانی از کلات و فریدونکنار
مشخصات بلاگ
بازرگانی قاصدک های زرین خراسان

به پشتوانه بیست سال تجربه مستمر در زمینه تهیه و فروش مستقیم انواع برنج های ایرانی و با همکاری با کارشناسان متخصص و با تجربه برآن شدیم تا بهترین و خالص ترین برنج های ایرانی را در بسته بندی های زیبا و بهداشتی و با درنظر گرفتن تنوع در کیفیت و قیمت به دست مصرف کنندگان محترم برسانیم.

اخیرا با کاهش کیفیت بسیاری از برنج های رایج بازار، ایرانیان بسیاری عطر و طعم برنج های قدیمی کشاورزان ایران را تنها در خاطره های دور به یاد می آورند.
ما در برنجکده انصاری و پسران متعهد برآن هستیم تا با فروش خوش عطر و طعم ترین برنج های ایرانی در بسته بندی های زیبا و بهداشتی محصولی شایسته سفره های اصیل ایرانی عرضه کنیم.

محصول اصلی برند ما برنج های اصیل و مرغوب کلات است:
برنج فوق العاده معطر دانه بلند و استخوانی کلات برنجیست که در دامنه های مناطق کوهستانی شمال شرق کشور کشت می شود و در زمان پخت قد و عطر فوق العاده ای دارد.
آب و هوای کوهستانی و آفتاب مناسب این منطقه باعث شده است. برنج هزار مسجد یکی از بهترین برنج های ایران باشد. متاسفانه به دلیل قیمت و کیفیت پرآوازه این محصول؛ تقلب در فروش این برنج زیاد شده است و گاها در بازار شاهد این هستیم که برنج های بسیار ضعیف تر به این نام و به همین قیمت به فروش می رسد.

از آنجا که بازرگانی انصاری و پسران در کشت و فروش این برنج به طور مستقیم سهیم است آمادگی تامین جزئی و کلی این محصول را برای مصرف کنندگان و بازرگانان برنج دارد و شما می توانید در هرکجای ایران این برنج بی نظیر را به صورت کاملا خالص و با قیمت بسیار ارزان تر تحویل بگیرید.

شماره تماس: 09156920325
لینک کانال تلگرامی: KhorasanPakhsh@


نکاتی در مورد برنج , نحوه انتخاب برنج


نکات لازم برای تهیه پلو و چلو
پلو و چلو از غذاهای اصیل ایرانی است که باید در طبخ آنها دقت و سلیقه کافی به کار برد، منظور از چلو ، برنج ساده ای است که با خورش صرف می شود، ولی پلو برنجی است که ساده نبوده با گوشت و مرغ و انواع سبزی ها تهیه می شود ، مانند شیرین پلو ، رشته پلو ، باقالی پلو و ...

تهیه یک پلو یا چلوی خوب هنر است و سلیقه یک کدبانوی ایرانی است پس لازم است برای تهیه پلو و چلوی با کیفیت به نکات زیر توجه نمایید. 

نکاتی در مورد برنج , نحوه انتخاب برنج
انتخاب برنج خوب
برنج خوب و درجه یک با این علامات شناخته می شود.برنج خوب بلند و باریک و قطر آن در هر دانه به یک اندازه و رنگ آن کمی زرد، بدون خرده و خوش عطر است که زیر دندان کاملا سفت و محکم می باشد.

 بدیهی است که چنین برنجی از لحاظ قیمت گرانتر تمام می شود ولی باید توجه داشت برنج های ارزان معمولی دارای ری کمتری است و مسلم است که تفاوت قیمت را ری بیشتر برنج خوب جبران می نماید . پس به صرفه ما بوده برای مختصر تفاوت قیمت ارزش مصالح دیگر و در نتیجه مرغوبیت غذا را از بین نبریم . 

نکاتی در مورد برنج , نحوه انتخاب برنج
نحوه خیس کردن برنج
بهتر است برنج را از روز یا شب قبل خیس نماییم اما ار فرصت این کار را نداریم حداقل ۳ تا ۴ ساعت قبل از طبخ برنج را خیس می گذاریم.

طریقه خیس کردن برنج به این صورت است که برنج را ابتدا به دقت پاک می کنیم .سپس برنج را با آب نیم گرم چند بار می شوئیم و موقع شستن زیاد چنگ نمی زنیم ، تا خرد نشود . آب آنرا چندین بار عوض می کنیم ، وقتی آب برنج کاملا زلال شد ، مقداری آب گرم (به حدی که دست را نسوزاند ولی گرمی آن کاملا محسوس باشد)به قدری که دو بند انگشت از سطح برنج بالاتر باشد ، روی برنج می ریزیم. و به نسبت هر کیلو برنج تقریبا نیم کیلو نمک سنگ را شسته در پارچه سفیدی قرار می دهیم و آن را روی برنج می گذاریم (اگر فرصت یک روز خیس گذاشتن برنج را نداریم از 650 گرم سنگ نمک استفاده می کنیم).

باید توجه داشت خیس کردن برنج با این مقدار نمک باعث سفت تر شدن برنج و در نتیجه جوشیدن بیشتر و خرد نشدن آن می گردد.

البته این برنج بعد از آبکش کردن کمی شور است که باید روی آن مقداری آب نیم گرم (ولرم) داد تا شوری آن گرفته شود و اگر نمک سنگ در دسترس نبود از نمک کوبیده استفاده می کنیم. بدین ترتیب که در هر 1 کیلو برنج 150 گرم نمک کوبیده می ریزیم.اگر برنج را از روز قبل خیس می گذارید ،120 گرم نمک کوبیده شده کافیست.

نکته : خیس کردن برنج به این صورت فقط برای طبخ برنج آبکش است و شامل طبخ کته نمی شود.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی